Good Day



Advertising Task for print ads, Kopi Good Day

It’s a new day 🙂 and i hope you have a good day

 

Advertisements

just tell you how i feel while you’re sleeping

 

Hey you there, yes you! The one who is currently i miss : ) It feels like i have to tell this to you, I told you through BBM that i wanted to sleep..but truly i was lying, i prepared to write this. And i know this is “Norak”. I started thinking of you when i listen to this song.

I’ve heard it said
That people come into our lives for a reason
Bringing something we must learn
And we are led
To those who help us most to grow
If we let them
And we help them in return
Well, I don’t know if I believe that’s true
But I know I’m who I am today
Because I knew you…

Entah lah..aku juga nggak tau bisa ketemu orang kaya kamu. We are 2 different people but we’ve made such a good chemistry since the first time we met, karna saya tidak seperti kamu yang periang dan mudah untuk berteman. Sedangkan saya hanya gadis penyendiri yang terkadang suka untuk berhura-hura. Walaupun terdengar konyol menurut saya moment bertemu dan berteman sama orang seperti kamu merupakan anugerah buat saya. Hmmm..memang ada baiknya kita lupakan sejenak semua perbedaan diantara kita. Karna saya cuman mau senang-senang sama kamu, embrace every moment with you walaupun itu sebentar. Seperti yang ada di lagu itu bilang kalau setiap orang yang datang ke kehidupan kita itu punya alasan. Change for good emang gak mudah..tapi dengan kamu, pelan-pelan saya mulai belajar, saya jadi tahu apa yang dirasain teman-teman saya ke pacar-pacar mereka tanpa harus ngambek ketika mereka sedang ingin bersama pacar-pacar mereka *ya walau kamu bukan pacar saya, tapi cinta gak harus memiliki kan?*, saya juga belajar untuk lebih peduli lagi sama semua yang disekitar saya, dan yang penting saya jadi lebih rajin berdoa loh, padahal cara kita berdoa juga beda. ; )

It well may be
That we will never meet again
In this lifetime

So let me say before we part
So much of me
Is made of what I learned from you
You’ll be with me
Like a handprint on my heart

Walaupun saya kadang takut dengan kehadiran kamu yang tiba-tiba ini dan juga bersamaan dengan rasa rindu saya yang selalu membara sama kamu. Saya takut rasa ini akan membahayakan kita. Tapi ya sudahlah saya yang berlebihan disini, ini cuma karena perasaan saya. Tetapi aku yakin seperti apapun nanti kisah ini berakhir kamu tetap bersama saya di dalam hati saya *dan tentu nya ada di blog ini :)*. Sampai kapanpun jejak kamu selalu ada disitu bersamaan dengan semua kekonyolan yang kita katakan atau yang kita lakukan.

And now whatever way our stories end
I know you have re-written mine
By being my friend…

Ini baru sebagian…kegalauan yang saya rasa beberapa hari yang lalu sepertinya sirna ketika saya lihat kamu muncul tersenyum seperti biasa. Saya berharap kamu benar-benar mendoakan saya kemaren siang. Karna saya pun mendoakan kamu, Saya masih ingin melanjutkan petualangan ini sama kamu. Sama-sama kita buat kenangan baru. Kita akan bersenang-senang dan mungkin sedikit terluka, ya sakit sedikit gapapa dong ya? . Tapi yakin ini akan lebih banyak serunya. Dan akhirnya kita bisa sama-sama tersenyum.

 

Who can say if I’ve been
Changed for the better?
I do believe I have been
Changed for the better
Because I knew you…
I have been changed for good…
I love us as…whatever : )

Good Guy Never Win: House of Dollores at Toys Fair 2011

Di tengah-tengah tugas  yang banyak gak ada salahnya keluar sebentar buat event setahun sekali Toys Fair 2011 , ya beberapa minggu yang lalu saya dan teman saya Iren menyempatkan diri untuk mampir kesini pada hari Minggu *uh thank God ngga terlalu rame*

Dan gak lupa pula mampir ke stand milik Good Guys Never Win yaitu House of Dollores. Sebelumnya yang belum tahu Dollores itu singkatan Dolls of Resins *kalau tidak salah saya baca ya* *gak informatif nih blog* ; ). Dollores itu mainan hasil rancangan jenius Cipta Croft-Cusworth dan Cipta sendiri udah produksi boneka Dollores ini sebanyak 3 seri atau lebih. Saya juga agak kurang ngerti apa yang ada di pikiran orang sakit ini *sorry uncle C*. Setiap saya datang ke Toys fair stand nya dia selalu ada sesuatu yang baru. House of Dollores yang baru ini sukses dengan concept yang agak sedikit labirin, steam punk, a bit outer space *karna memang ketika masuk kita berasa di planet mana gitu ; )*, dan yang pasti lebih Horor..gak cuma majangin karya-karya superb nya Good Guys Never Win, tapi di House Dollores ini juga majangin orang beneran..hahaha this is what called superb and rockin horror : )

Can’t wait to see what “Good Guys Never Win” bring in the next show : )

It Was Simply Saturday : )

Yesterday me and my friend Hengky was hired  for helping out freshmen kids by being an art model for gesture draw study. it was tiringly fun, it was my first experience being an art model, i was very nervous at first but i started to enjoy it since the kids were so kind so i could make a good communication with them. And thank you for one of the lecturer who is also my friend, Kak David Tandayu. He made a quick sketch of me from a used a3 brown paper! oh i really love things on brown paper, especially nasi padang *krik*

After that i went to see my friends..Iren and Cristin to spend afternoon at Limelight, We did Karaoke there to relief our anxious and worry feeling..here’s the pictures

sniff sniff


I spent my weekend on assignment and spare my lil time on Sunday for Toys Fair.

and already presented the assignment yesterday we did pretty good job. It was worth it thinking so hard for this assignment in only 3 days *almost* without sleep.

And now here i am…feeling so mess up because i got fever, makes my mood down too. i skipped the second class today because i felt so unwell and the heavy rain made flood came to town. Jakarta is going so unwell as i am : (

I should write something about toys fair and what i did last weekend but i want to share what happened outside for today.

Courtesy : Pak Bimo *makasih pak :)*

Yeah i feel sick and gloomy so does Jakarta : ), but i’m very thankful there are friends who are still care about my condition now, thanks guys :*

especially Iren who brought me a dinner and Cristin came over to see me after college 🙂 i love you more and more girls

ok think i’m about to sleep again zzzzz

Aviation from DKV ITB


A few weeks ago i went escape to Bandung (again). I went to ITB and attended to an animation Workshop which held by Visual Communication Design (in here we known as DKV), Aviation. Which was so unique cause they set up all the stuff like in the real air port and the whole crew were wearing flight attending uniform, awesome. They were also had artworks exbhition.

thankfully, i took some pictures there…here i show you some awesomeness.


kak tasha, is that yours??? I love it!

 

one of my favorite! good job!

whooaa my favorite beatles's song! keren banget!

It was so killer…i was so thrill having the oppurtunity to see those killer things.

thanks DKV ITB..You did good job 😉